سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>

 

مطالب کوتاه درباره بعضی خواص میوه ها

 

 

www.mihansalamat.com  | کانون سلامت ایرانیان  |

 

 

کیوی: میوه کوچک اما بسیار مقوی

 

این میوه منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، ویتامین ای و فیبر است

 

حجم ویتامین سی این میوه دوبرابر حجم ویتامین سی پرتقال است

 


 

سیب: روزانه خوردن یک سیب، دکتر را از شما دور می کند


اگرچه سیب مقدار کمی ویتامین سی دارد، اما دارای آنتی اکسیدانها و فلاونهاست (ماده

 شیمیایی بیرنگ و متبلور) که هر دوی اینها فعالیت ویتامین سی در بدن را زیاد کرده و تسهیل

می بخشند و درنتیجه ریسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبی و سکته کاهش پیدا

می کند  . 
 


توت فرنگی: میوه محافظ

توت فرنگی بالاترین قدرت اکسیدانها را در میان اکثر میوه ها دارد و از بدن در برابر ابتلا به

 سرطان، گرفتگی رگها و رادیکالهای آزاد محافظت می کند .

 


پرتقال: دارویی شیرین


مصرف روزانه 2 تا 4 عدد پرتقال جلوی سرماخوردگی را می گیرد کلسترول را کم می کند از

 ایجاد سنگ در بدن جلوگیری کرده و یا سنگهای موجود در بدن را از بین می برد و همچنین

 ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش   می دهد.

 


هندوانه: بهترین تسکین دهنده تشنگی

 

از 92% آب تشکیل شده است همچنین حاوی بالاترین دوز گلاتاتیون است که به بالارفتن

 سیستم دفاعی بدن کمک می کند همچنین آنها اصلی ترین منبع لیکوپین هستند که

 اکسیدانی برای مبارزه با سرطان است دیگر مواد مغذی موجود در هندوانه ویتامین سی و

 پتاسیم هستند.

 

  انبه: نشان بالاترین برای ویتامین C

 


آنها بهترین برندگان برای داشتن بالاترین میزان ویتامین سی هستند این میوه سرشار از

کاروتین است که حاوی ویتامین آ بوده و برای چشم ها مفید می باشند.

 


نوشیدن آب سرد بعد از غذا = سرطان

 

میتوانید باور کنید؟

شاید نوشیدن یک لیوان آب سرد بعد از غذا، بسیار لذت بخش است اما آب سرد مواد روغنی

که در آن لحظه مصرف کرده اید را سفت میکند روند هضم غذا را کند میکند زمانی که این

 رسوبها با اسید واکنش نشان می دهند و شکسته میشوند و سریعتر از غذاهای جامد، توسط

روده جذب می شوند، بسیار سریع این امر موجب چاقی و سپس سرطان می شود بهتر این

 است که بعد از غذا، سوپ گرم و یا آب ولرم مصرف کنید .




طبقه بندی: دانستنیهای پزشکی، خواص میوه ها،
برچسب ها: مطالب کوتاه درباره بعضی خواص میوه ها، sdf، خواص سیب، سیب، خواص کیوی، کیوی، خواص توت فرنگی، توت فرنگی، آنتی اکسیدانها و فلاونهاست، فلاونهاست، آنتی اکسیدانها، پرتغال، پرتقال، خواص پرتغال، هندوانه، خواص هندوانه، انبه، خواص انبه، نوشیدن آب سرد، سرطان، نوشیدن آب سرد بعد از غذا، مطالب کوتاه پزشکی، اطلاعات پزشکی،
[ چهارشنبه 10 آذر 1389 ] [ 20:19 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic