سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>

كیوی

 

 

www.mihansalamat.com

 

ارزش غذایی

 


کیوی حلقه شده

 


کیوی سرشار از ویتامین ث می باشد. مقدار پتاسیم آن از نظر وزنی تاحدی

 

 کمتر از موز است. همچنین دارای ویتامینA ، ویتامین E ، کلسیم ، آهن و

 

 فولیک اسید می باشد.


 

کیوی خام نیز دارای مقادیر زیادی آنزیم حل کننده پتاسیم به نام پاپایین است

 

که ازنظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید است اما احتمال دارد برای بعضی

 

 از افراد آلرژی زا باشد.

 

بویژه افرادی که به پاپایاس یا آناناس حساسیت دارند مستعد حساسیت به

 

 این میوه هم هستند.

 


این آنزیم که براثر پختن میوه به سرعت از بین می رود استفاده از کیوی خام

 

را در دسرهای حاوی شیر یا هر محصول لبنی دیگرنامناسب می کند.این

 

 آنزیم در عرض چند دقیقه درحالیکه بوی بسیار بدی تولید می نماید شروع به

 

 حل کردن پروتئین شیر می کند.

 


كیوی ، سیستم حفاظتی بدن را تقویت می كند و از بروز سرطان جلوگیری

 

 می نماید.

 


پادزهر سیگار

 


سیگاری ها نیاز به ویتامین C بیشتری دارند. زیرا مواد سمی ، مخصوصاً

 

 رادیكال های آزاد موجود در دود سیگار ویتامین ها را از بین می برد . بنابراین

 

سیگاری ها حدوداً باید ، 40%  ویتامین ث بیشتری ، مصرف كنند.

 


این مقدار با خوردن دو عدد كیوی تأمین می شود.

 


كیوی با داشتن ویتامین C و اسید قهوه، دو ماده اساسی ضد سرطان را در

 

 اختیار می گذارد .


كیوی دارای آنزیمهائی است كه پروتئین ها را تجزیه می كنند.

 


متأسفانه این آنزیم ها در معده به وسیله اسید معده از بین می روند، طوریكه

 

 در معده و روده اثری ندارد.


ولی اسید معده بعد از خوردن غذاهای گوشتی و لبنی زیاد، مقداری خنثی

 

 می شود و آنزیم های كیوی می توانند مدت كوتاهی فعالیت كنند و این زمان

 

 كافی است كه مواد پروتئینی به وسیله این آنزیم ها به قطعات كوچكتری

 

 تجزیه شوند و این امر عمل هضم غذاهای سنگین در معده و روده را آسانتر

 

 می كند.

 


چهار مرتبه خوردن كیوی در روز توصیه می شود.

 


چهارعدد كیوی را در طول روز تقسیم كنید. مثلاً صبح، ظهر، بعدازظهر، و عصر.

 

 چون بدن انسان نمی تواند ویتامین C را ذخیره كند ، بنابراین به جای خوردن

 

 تنقلات مثل چیپس بهتر است كیوی میل نمائید ! خوراکی 

 

ارزش غذایی کیوی : این میوه سبز رنگ با پوستی کرکدار دارای مقادیر

 

 زیادی ویتامین ث است . ویتامین A ، E و پتاسیم ، فولیک اسید ، آهن نیز

 

 دارد .

www.mihansalamat.com

 

به دلیل وجود آنزیم هایی که در کیوی وجود دارد از آن برای نرم کردن گوشت

 

 استفاده می کنند که در اثر حرارت به سرعت از بین می رود .

 

 (دوستداران آشپزی حتما از این روش برای نرم و ترد کردن گوشت

 

 استفاده کرده اند ) . سعی کنید کیوی را به همراه لبنیات مصرف نکنید .


 




طبقه بندی: توصیه های پزشکی، خواص میوه ها،
برچسب ها: كیوی، پتاسیوم، پتاسیم، چیپس، تنقلات، ویتامین ث، غذاهای گوشتی، آنزیم، پروتئین، لبنی، ضدسرطان، سیگار، پادزهر، آناناس، آل‍‍‍‍‍‍رژی، كلسیم، كلسیوم، ویتامین آ، آهن، فولیك اسید، ارزش غذایی، خواص کیوی، فواید کیوی، خواص میوه کیوی، درخت، کیوی، درخت کیوی، www.mihansalamat.com،
[ پنجشنبه 27 خرداد 1389 ] [ 11:46 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات