سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>

ارزش غذایی کیوی

 

www.mihansalamat.com  | کانون سلامت ایرانیان  |


کیوی میوه ی جوانی و تندرستی دارای ویتامین C به میزان شش برابر لیمو ترش و سرشاز از مواد مغذی دیگر است .

به همین خاطر است که این میوه با عمری کمتر از 200 سال تقریبا درتمام جهان موقعیت بالایی پیدا کرده است در ایران حدود 30 سال است که کیوی شناخته شده است .

کاشف این میوه ربرت فرتون عضو موسسه ی باغ های سلطنتی انگلستان است که در سال 1847 در سفری مطالعاتی به کشور چین ،آن را کشف کرد .

این میوه از خانواده Actinidace است و مهمترین گونه ی آن که دارای ارزش اقتصادی و کشاورزی می باشد نوع chinensis  Actinidace است .

نهال کیوی احتیاج به رطوبت زیاد و آب فراوان دارد . نسبت به سرمای زمستان حساس است و عموما آب وهوای شمال ایران جای مناسب برای تولید انبوه این میوه است .

کیوی به هنگام رسیدن مقداری گاز اتیلن از خود متصاعد می کند این گاز باعث رسیدن میوه های دیگری چون سیب و گلابی می شود لذا نباید محل نگهداری کیوی با سایر میوه ها یکی باشد .

یکی از آنریم های تجزیه کننده ی پروتئین در کیوی آکتینیدها است به همین علت کیوی را با گوشت آغشته می کنند تا ترد و نرم شود.

شیوه ی کار به این صورت است که برش هایی از کیوی را به صورت پودر در می آورند و روی سطح گوشت که ضخامت کمی دارد  می ریزند تا این آنزیم شروع به تجریه و ریز کردن پروتئین ها و در نتیجه تردو نرم شدن آن کند .

کیوی و سلامت

استرس ، مواد مضر و خواب روی بدن انسان اثر میگذارد .

 هرکس می خواهد به این وضع گرفتار نگردد ، باید روزی سه عدد کیوی بخورد ، متخصصان غذایی بر این عقیده اند که برای پیش گیری از تب ، ناراحتی های معده ، بی حالی ؛ خستگی ، سرفه های شدید و زکام که در وجود باکتریها بروز می کند ، مصرف 150 میلی گرم ویتامین C بهترین راه است .

کیوی سیستم حفاظتی بدن را تقویت و از بروز سرطان جلوگیری می کند 

کیوی دارای آنزیم هایی است که پروتئین ها را تجریه می کند .

 بعد از خوردن غذاهای گوشتی و لبنی قدری حالت اسید معده خنثی می شود و آنزیم های کیوی میتوانند مدت کوتاهی فعالیت کنند و این زمان کافی است که مواد پروتئینی به وسیله این آنزیم ها به قطعات کوچکتر و قابل هضم تبدیل و تجزیه شوند .

این امر ، عمل هضم غذاهای سنگین در معده و روده را آسان می کند لذا خوردن کیوی به همراه غذاهای گوشتی و لبنی توصیه می شود.

کیوی پادزهر سیگار

در افراد سیگاری مواد سمی به ویژه رادیکالهای آزاد زیادی از دود سیگار به وجود می آید از این رو این افراد باید میزان ویتامین C زیادتری دریافت کنند.

حدودا باید سیگاریها 40 درصد ویتامین C بیش تر مصرف کنند.

این مقدار با خوردن دو عدد کیوی تامین می شود. البته سیگارها با خوردن کیوی ،ضایعات ویتامین  C را که در اثر سیگار کشیدن حاصل می شود جبران می کنند . ولی ضرری که بر قلب ، بیماری عروقی ریه و سایر ارگان ها وارد میشود جبران نمی شود.

کیوی و سرطان

کیوی منبع خوبی برای اسید قهوه یا اسید کافئیک و ویتامین  C می باشد. این ها دو ماده اساسی بر ضد سرطان هستند .

اسید قهوه در غلظت بالایی در کیوی وجود دارد و همراه ویتامین C مانع از تولید مواد مولد سرطان در معده یعنی نیتروز آمین ها میشوند.

کیوی سرشار از پتاسیم

کیوی منبع خوبی برای پتاسیم و عنصر کلسیم است . پتاسیم باعث کاهش فشار خون می شود . کمبود یا فقدان پتاسیم در بد باعث افسردگی و فراموشی می گردد . برای افراد مسن و سال خورده تاکید بر خوردن کیوی و سایر منابع غنی از پتاسیم نظیر موز می شود .

 

جدول ترکیبات موجود در 100 گرم کیوی

 

انرژی                 08/61کالری

کربوهیدرات         87/14 گرم

پروتئین               989/0

چربی                439/0

فیبر                   495/4

ویتامین C           03/98میلی گرم

ویتامین A           5/17

ویتامین E           2/2 میلی گرم

فولات                 03/38میگروگرم

پتاسیم              6/331میلی گرم

کلسیم              05/26میلی گرم

فسفر                40میلی گرم

نیاسین              5/0میلی گرم

ریبوفلاوین           05/0 میلی گرم  




طبقه بندی: خواص میوه ها،
برچسب ها: کیوی، پروتئین، ویتامین ث، کلسیوم، کلسیم، پتاسیوم، پتاسیم، انگلستان، بی حالی، خستگی، اسید معده، زکام، سرفه، گوشت، سرطان، تب، رادیکال آزاد، غذاهای گوشتی، لبنیات، سیگار، میوه، گاز اتیلن، خواص عرقیات گیاهی، خواص گزنه، خواص گیلاس، خواص نارگیل، خواص خرمالو، خواص آناناس، خواص زعفران، خواص آووکادو، خواص سیر، خواص چای سبز، خواص شنبلیله، خواص بادمجان، خواص شیرین بیان، خواص بارهنگ، خواص زغال اخته، خواص گوجه فرنگی، خواص لیمو ترش، خواص آلبالو، خواص قارچ، خواص فلفل، خواص اسفناج، خواص انجیر، خواص خیار، خواص کاهو، خواص آندیو، خواص ترخون، خواص پسته، خواص کلم، خواص خرما، خواص چای، خواص هویج، خواص توت فرنگی، خواص هلو، خواص طالبی و گرمک، خواص گلابی، خواص شلغم، خواص گل گاو زبان، خواص سبزیجات، خواص شوید، خواص عناب، خواص انگور، خواص بهار نارنج، خواص کرفس، خواص شاهی یا ترتیزک، خواص فندق، خواص زیتون و روغن آن، خواص کنگر، خواص شیر، خواص زیره، خواص عرق نعناع، خواص گل محمدی، خواص عسل، خواص توت سفید، خواص چغندر، خواص آویشن، خواص موز، توصیه های سلامتی، خواص بعضی از گیاهان، خواص انبه، خواص هندوانه، خواص سیب، خواص شاه توت، خواص پیاز، خواص انواع گوشت، خواص خربزه، خواص انار، خواص زردآلو، خواص گردو، خواص گریپ فروت، خواص پرتغال، خواص لیمو شیرین، خواص نارنگی، خواص بادام درختی، خواص بادام زمینی، خواص بادام هندی، خواص سیب زمینی، خواص کیوی، خواص دارچین، خواص زنجبیل، خواص هل، خواص کدو، خواص تربچه، خواص زالزالک، خواص بابونه، خواص پونه، خواص ذرت، خواص ادویه، خواص نخود فرنگی، خواص والک، خواص جو، خواص بومادران، خواص کنجد، خواص تخمه آفتاب گردان، نوشیدنی ها،
[ یکشنبه 11 بهمن 1388 ] [ 18:46 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات