سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>


خواص آندیو  ENDIVE


www.mihansalamat.com  | کانون سلامت ایرانیان  |



سبزى كه كشت آن تازه در ایران معمول شده است سالاد این سبزى كبد، كلیه و معده را تقویت مى كند.


سالاد این سبزى كبد، كلیه و معده را تقویت مى كند.

این سبزى براى كبد و تصفیه خون بسیار مفید است . طعم و مزه آن كمى تلخ و شبیه به مزه ساقه كرفس است .

تلخی اندک این سبزی به علت وجود ماده ای شیمیایی که برای سلامت چشمها بسیار مفید است .


این سبزی چربی اشباع شده و کلسترول بسیار اندکی دارد و مصرف آن برای بیمارانی که رژیم کم کلسترول دارند مانند بیماران مبتلا به سکته قلبی جایز است از طرف دیگر چربی اندک آن تبدیل به انرژی میشود لذا در بیماران فوق برای تولید انرژی مناسب است .


به علت وجود ویتامین آ در پیشگیری از سر طانهای رکتوم مثانه بسیار موثر است .


هربرگ آندیو دارای یک کالری است به همین خاطر برای افراد در رژیمهای لاغری بسیار مناسب است برای اینکه منظور آب یا خود آندیو را به صورت خام میل نمایید .


اگر آندیو را به صورت مخلوط با آب سبزیجات دیگر به طور منظم میل کنید در درمان اکنه بسیار موثر است .


به خاطر وجود مواد مغذی و فیبر فراوان یبوست را برطرف میکند برای این منظور بهتر است آن را با آب سیب یا هویج مخلوط نمایید .


محققان اعلام کرده اند نوشیدن مخلوط آب آندیو هویج کرفس در کم کردن تعداد دفعات حمله  آسم موثر است 


مخلوط این سبزی همراه با آب کرفس و جعفری اثر خارق العاده ای در بهبود کم خونی دارد ضمن آنکه بسیار مقوی نیز میباشد .


تذکر:


اگر آندیو را وقتی از زمین در آمده نور و هوا ندهند برگهای آن سفید و بی اندازه لطیف و شکننده میشوند 


توجه کنید وقتی برگهای آندیو را خرد می کنید بعد از مدتی مواد مغذی خود را از دست می دهد و به رنگ قهو ه ای در می ایند بنابراین برای حفظ تازگی و طراوت این سبزی قبل از مصرف خر کنید .


حداقل شش ساعت قبل و بعد از نوشیدن آب آندیو از استعمال سیگار خودداری کنید چون نیکوتین موجود در آن با مقادیر بالا ویتامین آ موجود در این سبزی تداخل پیدا میکند .



دو طریقه براى پختن آندیو: 


طریقه اول - آندیو را برگ برگ كنید و بشویید ولى توجه داشته باشید كه مدت زیادى در آب بماند. بهترین طرز شستن آن این است كه آن را زیر آب شیر بگیرند تا از گل و شن پاك شود.


بعد از آن را در ظرف لعابى و كلفت بگذارید. اگر آندیو پانصد گرم است سى گرم كره ، یك گرد نمك ، یك چهارم لیموترش و یك دسى لیتر آب در آن بریزید و در ظرف را گذاشته و روى آتش قرار دهید تا با آتش ملایم بپزد. پختن آندیو با آتش ملایم معمولا بیش از 45 دقیقه طول نمى كشد.


طریقه دوم - برگهاى آندیو را كه جدا كرده اید و شسته اید در ظرف مخصوص سبزیهاى بخار پز بریزید. پنجاه گرم كره ، یك گرد نمك و چند قطره آب لیموى ترش را به آن اضافه كنید و آتش آن را روشن كنید تا با بخار بپزد.


مدت پختن آندیو در ظرف بخارپز بیش از 45 دقیقه وقت نمى خواهد.
از آندیو پخته پوره آندیو و كوكوى آندیو درست مى كنند كه طرز تهیه آن این طور است :



سالاد آندیو


براى تهیه سالاد آندیو باید برگهاى آندیو را جدا كرد و با آب بشویید و برگهاى پلاسیده آن را دور بریزید و هر برگ را از درازا به دو قسمت كنید. در ظرف سالاد روغن زیتون ، آب لیمو یا سركه و نمك و فلفل را به اندازه كافى با هم مخلوط كنید و برگ هاى بریده آندیو را در آن بریزید و به هم بزنید و نوش جان كنید. به جاى سوس معمولى سالاد مى تواند سوس مایونز به كار ببرید. هم چنین آندیو پخته را هم مى توانید مثل آندیو خام سالاد كنید.

 

میدانم که اگر سبزه ای را بچینم خواهد مرد



www.mihansalamat.com  | کانون سلامت ایرانیان  |

ریشه آندیو




طبقه بندی: گیاهان دارویی، خواص سبزی ها،
برچسب ها: خواص آندیو، خواص، آندیو، ویتامین آ، سر طانهای رکتوم، سر طانهای مثانه، یبوست، رژیمهای لاغری، چربی اشباع شده، کلسترول، كبد، و، تصفیه، طریقه براى پختن آندیو، سالاد آندیو، سالاد روغن زیتون، آب لیمو، فواید آندیو، گیاهان دارویی، ENDIVE،
[ جمعه 1 بهمن 1389 ] [ 10:44 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات