سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>
 





سالمترین و خطرناکترین شیوه پخت غذا
 

 

www.mihansalamat.com  | کانون سلامت ایرانیان  |

 

 
یک فوق تخصص گوارش با بیان اینکه سرطان گوارش، چهارمین سرطان شایع در دنیاست، گفت: 70 درصد علت بروز این بیماری مربوط به نوع تغذیه و مصرف سیگار برمی گردد.

 

امروزه استفاده از غذاهای کم چرب، کم کالری و روغن های گیاهی در عدم ابتلا به سرطان گوارش سودمند است.


این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران کبابی کردن غذا را خطرناک ترین نوع پخت غذا دانست وافزود: در اثر کباب شدن ، چربی ها شکسته و هیدروکربن ایجاد می شود و هر چقدر زمان پخت گوشت به صورت کبابی بیشتر، سرطان زا بودن آن نیز بیشتر می شود.

دکتر ابراهیمی با اشاره به باکتری های موجود در غذاهای کبابی شده افزود: معمولاٌ این باکتری ها را می توان با قراردادن در مایکروویو، کشیدن فویل روی آن و تفت دادن با روغن کم از بین برد.

این فوق تخصص گوارش افزود: استفاده از سبزیجات، پیاز، گوجه فرنگی، فلفل و مواد نگهدارنده دارند باعث خنثی شدن مواد شیمیایی موجود در گوشت می شود و در نهایت میزان سرطان زایی را کاهش می دهد.

دکتر ابراهیمی اظهار داشت: از نظر پزشکی بهترین روش پخت، بخارپز کردن است با این حال در روش آب پزکردن تمام ویتامین و اسید فولیک موجود در مواد غذایی وارد آب می شود و ارزش غذایی آن کم می شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف غذاهای آماده ، کالباس و سوسیس که مواد نگهدارنده دارند و غذاهای دودی شده مانند ماهی در افزایش بروز سرطان گوارش نقش مهمی دارند.

این فوق تخصص گوارش در پایان با اشاره به ارتباط نزدیک بین نوع تغذیه و بروز سرطان گوارش خاطر نشان کرد: مردم باید میزان استفاده از سبزیجات، غذاهای بخارپزو روغن های گیاهی را افزایش و همچنین غذاهای آماده و کباب پز شده را به حداقل برسانند




طبقه بندی: مطالب جالب و خواندنی، خوردنی های مضر، انواع خوردنی های مفید،
برچسب ها: سالمترین و خطرناکترین شیوه پخت غذا، غذاهای کبابی، غذاهای کم چرب، کم کالری، روغن های گیاهی، سرطان، پخت گوشت، مایکروویو، سبزیجات، پیاز، گوجه فرنگی، فلفل، اسید فولیک، غذاهای آماده، کالباس، خطرناکترین شیوه پخت غذا،
[ دوشنبه 18 بهمن 1389 ] [ 00:15 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات