سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>
http://behfun.com/up/images/i05m6dfus6de153sr3a.gif




كهیر شایع ترین بیماری پوستی در فصل بهار است


mihansalamat


شایع ترین بیماری پوستی در فصل بهار، كهیر است كه به دلیل افزودنی های غذایی و گرما در افراد بروز می كند.
 
درفصل بهار بسیاری از افراد به علت كهیر به متخصصان پوست مراجعه می كنند در حالی كه می توان با رعایت برخی از نكات از بروز این بیماری بر روی پوست پیشگیری كرد. 


كهیر شامل تورم های صورتی یا بی رنگ خارش دار با حاشیه ای قرمز است كه با سوزش و خارش شدید همراه است.
در حدود 10 تا 20 درصد از افراد، دستكم یك بار در طول زندگی، دچار كهیر می شوند. 


مصرف زعفران، فلفل و ادویه‌جات، گوجه‌فرنگی، توت‌فرنگی، سویا، غلات، تخم‌مرغ و آجیل در فصل بهار باعث بروز كهیر در برخی افراد می شود، اظهار داشت: هر كسی ممكن است با مصرف این مواد، واكنش حساسیت زا به شكل لكه‌های قرمز و خارش‌دار پوستی نشان دهد. 


 در صورت بروز چنین حساسیتی، سریعا باید از مصرف این مواد غذایی خودداری كرد تا ضایعه كاملا بهبود یابد.
 گاهی‌اوقات نیز بیمارانی كه به پزشك برای تشخیص اینگونه حساسیت‌ها مراجعه می‌كنند باید از نظر بیماری‌های داخلی مثل بیماری‌های كبدی، عفونت‌های داخلی و حتی از نظر سینوس‌ها و دندان‌ها بررسی شوند كه اگر علتی غیر از حساسیت‌های غذایی باعث بروز كهیر شده باشد از این طریق كشف شود.

 







طبقه بندی: دانستنیهای پزشکی، توصیه های پزشکی، علل و درمان بیماریها،
برچسب ها: زعفران، فلفل، ادویه‌جات، گوجه‌فرنگی، توت‌فرنگی، سویا، غلات، تخم‌مرغ، آجیل، كهیر، تورم های صورتی،
[ شنبه 10 اردیبهشت 1390 ] [ 20:28 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات