سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>

گوجه سبز





گوجه سبز در تقویت دندان‌ ها و لثه‌ ها مفید است، بدن را در مقابل عوامل عفونی مقاوم کرده و با التهاب و رادیکال‌ های آزاد مخرب مقابله می ‌کند و از این رو موجب تقویت سیستم ایمنی می ‌شود. از طرفی زیاده‌ روی در مصرف گوجه سبز موجب حالت تهوع و سردرد می ‌شود.

 

شکوفه های بهاری از چغاله‌ بادام گرفته تا گوجه ‌سبز، یکی از پرطرفدارترین میوه‌ هایی هستند که کوچک و بزرگ از تناول آن ها لذت می ‌برند. کوچک ‌ترها مصرف گوجه‌ سبز با نمک را ترجیح می ‌دهند و بزرگ ‌ترها هم از آن در آشپزی خود استفاده می ‌کنند.گوجه سبز در تقویت دندان‌ ها و لثه‌ ها مفید است.


در باره خواص میوه گوجه سبز باید گفت:


گوجه سبز برای تقویت دندان ‌ها و لثه‌ ها مناسب است و حاوی مقداری ویتامین سی است.

گوجه سبز در دسته میوه‌ هایی قرار دارد که به دلیل ترشی و خوش طعم بودنش به ویژه مورد علاقه ی کودکان است و چون زمانی برداشت می ‌شود که هنوز حاوی قند بالایی نیست و کالری پایینی هم دارد میوه خوش خوراک و کم ضرری است.

 خوب است که عادت کنیم میوه‌ هایی مانند گوجه سبز، چغاله بادام، خیار ، پرتقال و انار را با نمک استفاده نکنیم و روی میوه‌ ی کودکان نمک نپاشیم چرا که ذائقه از دوران کودکی شکل می‌ گیرد.

 

تقویت ایمنی بدن با گوجه‌ سبز


گوجه‌ سبز میوه‌ ای آبدار و خوشمزه است که منشأ آن از قاره آسیا بوده اما هم اکنون در قاره‌ های دیگر هم گسترش یافته است.
مزه ی ترش این میوه می ‌تواند در یک روز گرم تابستانی احساس شادابی به فرد ببخشد،  ترکیبات سودمندی در این میوه وجود دارد که از آن جمله می ‌توان به فیبر رژیمی اشاره کرد که در فرد باعث بهبود سیستم گوارشی می ‌شود.

تازه این میوه منبع خوبی از ویتامین C است که نقش آنتی ‌اکسیدانی دارد. حتی خشک شده ی این میوه نیز دارای فیتونوترینت ‌هایی است که کارکرد آنتی ‌اکسیدانی دارند.

دارا بودن این مواد مغذی، به این میوه ویژگی‌ های منحصر به‌ فردی داده است، غنی بودن از مواد مغذی با قابلیت آنتی‌اکسیدانی، بدن را در مقابل عوامل عفونی مقاوم کرده و با التهاب و رادیکال ‌های آزاد مخرب مقابله می ‌کند و از این رو موجب تقویت سیستم ایمنی می‌ شود.

گوجه ‌سبز منبع خوبی از ویتامین ‌های گروه B است:


ویتامین‌ های گروه B باعث کاهش استرس و افسردگی می ‌شود، سلامت پوست و اعصاب را به همراه می ‌آورد و در متابولیسم طبیعی کربوهیدرات، چربی و پروتئین نقش مثبتی دارد.

گوجه سبز غنی از پتاسیم و فلوراید است و به جز اثر اعجاب‌ انگیز پتاسیم بر فشارخون، این ماده ی معدنی در انقباض طبیعی عضله، فعالیت الکتریکی طبیعی در قلب و انتقال سریع تکانه‌ های عصبی در بدن نیز تاثیر دارد.

خوب است که عادت کنیم میوه‌ هایی مانند گوجه سبز، چغاله بادام، خیار،پرتقال و انار را با نمک استفاده نکنیم و روی میوه‌ ی کودکان نمک نپاشیم چرا که ذائقه از دوران کودکی شکل می‌ گیرد.

ارزش غذایی این میوه را در هر 100 گرم، دارای 47 کیلوکالری انرژی ، بیش از 11 گرم کربوهیدرات، 7‌/‌0 گرم پروتئین، 28‌/‌0 گرم چربی کل و بیش از یک گرم فیبر رژیمی و همچنین گوجه‌ سبز دارای 5 میکروگرم فولات، 417‌/‌0 میلی‌ گرم ویتامین3‌B ، 135/0 میلی ‌گرم ویتامین5‌B و 29‌0/‌0 میلی‌گرم ویتامین6‌B است که البته ویتامین‌ های ‌B1،B2،  C ، A، E، K، کلسیم ، منیزیم ، آهن ، مس ، فسفر ، روی ، سدیم و پتاسیم آن را نیز نباید فراموش کرد. 

 
همچنین درباره ی احتمال ابتلا به برخی بیماری ‌ها در صورت آلوده بودن گوجه سبز و یا مصرف بیش از حد آن باید گفت اگر میوه‌ ها خوب شسته نشوند، احتمال ابتلا به بیماری ها عفونی گوارشی و در برخی موارد مسمومیت‌ های غذایی در افراد وجود دارد و مصرف زیاد این میوه موجب ایجاد عوارضی نظیر حالت تهوع و دل به هم خوردگی و سردرد می‌ شوند.

باید توجه داشت که گوجه‌ سبز حاوی اگزالیک اسید است که به طور طبیعی در میوه‌ ها و سبزی‌ ها وجود دارد و می‌ تواند کریستاله شود و گاهی سنگ‌ های اگزالات در مجاری ادراری تشکیل‌ دهد. بنابراین دریافت کافی آب به منظور بیرون دادن کافی ادرار لازم است و به افرادی که سنگ مجاری ادراری از نوع اگزالات دارند، توصیه می‌ شود مقدار کمتری از این میوه را مصرف کنند.

افراد معمولا از این میوه به عنوان تنقلات استفاده می ‌کنند، به همین دلیل باید توجه داشت مصرف زیاد این میوه با وجود مزایایی که دارد، می ‌تواند موجب نفخ شود.

گوجه سبز در دسته میوه‌ هایی قرار دارد که به دلیل ترشی و خوش طعم بودنش به ویژه مورد علاقه ی کودکان است و چون زمانی برداشت می ‌شود که هنوز حاوی قند بالایی نیست و کالری پایینی هم دارد میوه خوش خوراک و کم ضرری است

بسیاری از افراد سرد بودن این میوه را موجب عوارضی از قبیل دل به هم خوردگی، تهوع، اسهال، سردرد و دل‌ درد می‌ دانند، در صورتی که گرد و غبار نشسته بر این میوه حاوی بسیاری از میکروب‌ ها است که موجب چنین عوارضی می ‌شود.




طبقه بندی: خواص میوه ها،
برچسب ها: گوجه سبز، روی، سدیم، چغاله بادام، خیار، پرتقال، اگزالیک اسید، سنگ مجاری ادراری، دل به هم خوردگی، تهوع، اسهال، سردرد، کاهش استرس و افسردگی، ویتامین‌ های گروه B،
[ شنبه 17 اردیبهشت 1390 ] [ 01:00 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic