سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>

 

خواص میوه به

 

www.mihansalamat.com

 

 پنج میوه از بهشت آمده است: انار ، سیب ، به ، انگور و رطب.

 

 

خصوصیات کلی به

 

 

سرزمین میوه به، بین دریای خزر و دریای سیاه است،جایی که رشته کوه

 

 های کاکاسس (Caucasus) ، شمال ترکیه را به ایران پیوند می دهد.

 

بیشتر از 4000 سال است که درخت به، در آسیا و مدیترانه می روید. درخت

 

به، برای رویش به دمای کمتر از 7 درجه سانتیگراد احتیاج دارد.

 

در بهار گل های درخت به درمی آیند که رنگ صورتی یا سفید هستند.

 

 به، جزو خانواده گلابی و سیب می باشد. ظاهر میوه به، شبیه سیب زرد یا

 

 گلابی است.

 

مزه و طعم میوه به، شبیه سیب است. میوه به کمی خشک، سفت، ترش و

 

 شیرین می باشد. مارمالاد، مربا و ژله به بسیار فراوان است.

 

میوه به همانند سیب، در حین پختن پکتین تولید می کند.

 

پکتین باعث سفت شدن به می شود.

 

در کشورهای خاورمیانه میوه به، یک غذای معمول بود که هم به صورت خام و

 

 هم به صورت پخته خورده می شد.

 

اگر میوه به نرسیده باشد، آن را در دمای اتاق قرار می دهند تا تمام میوه به

 

 رنگ زرد درآید و بو دار شود.

 

حال اگر می خواهید میوه به رسیده را چند روز نگه دارید، آن را در یخچال قرار

 

 دهید، ولی به را کنار سیب یا گلابی نگذارید، زیرا ممکن است بوی خوش آن

 

بر روی میوه های دیگر اثر بگذارد.

 

میوه به را به صورت آبپز و بخارپز تهیه کرده و به عنوان غذا یا دسر مصرف

 

 می کنند.

 

عقاید مردم در مورد میوه به

 

www.mihansalamat.com

 

* در زمان قدیم، زنان دانه به را می کوبیدند و در مقداری آب خیس می کردند

 

 و از لعاب به دست آمده ی آن، برای لوله کردن مو و صاف نگه داشتن آن

 

 استفاده می نمودند. 

 

* یک نظریه در مورد به این بود که اگر زنان باردار میوه به را زیاد بخورند، بچه

 

 آنها نابغه خواهد شد.

 

* به علت آنکه میوه به دارای خاصیت اسیدی است، در کشورهایی مثل

 

 آلمان و آفریقای جنوبی که غذاهای چرب بیشتر می خورند، شناخته شده

 

 است.

 

* اروپایی ها بر این باورند که میوه به، به هضم گوشت کمک می کند، به

 

 همین دلیل با گوشت های چرب، به سرو می شود.

 

 

مواد مغذی موجود در به

 

 

میوه به دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم ، قند و ویتامین C می باشد.

 

 

 این میوه فاقد چربی است.

 

به طور کلی، یک عدد میوه به با وزن 92 گرم، دارای 52 کیلوکالری، 0/37 گرم

 

 پروتئین، 0/09 گرم چربی ، 14/08 گرم کربوهیدرات ، 1/7 گرم فیبر و 0 میلی

 

 گرم کلسترول می باشد.

 

بیشترین املاح موجود در به، پتاسیم و فسفر و کمترین آنها روی است.

 

بیشترین ویتامین ها در به، ویتامین C و بعد از آن ویتامین A می باشد.

 

 

فواید خوردن به:

 

 

اثرات مثبت بر فکر و ذهن

 

تجدید و احیای روحیه

 

خوشحال بودن

 

از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها

 

تقویت کننده قلب، کبد و معده

 

مفید برای زخم معده

 

تحریک کننده اشتها

 

نرم کننده سینه

 

ادرارآور

 

کمک به هضم غذا

 

 

جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به این طریق که چند

 

 قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.

 

از بین برنده بوی بد دهان

 

خوشبوکردن اتاق

 

مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر,اگر شما قصد

 

افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.

 

ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.

 

کمک به پایین آوردن کلسترول خون

 

کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم

 

کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین C

 

تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز

 

 داشته باشند.

 

 

خواص آب به

 

 

 

جلوی خون ریزی را می گیرد.

 

جلوی تهوع و استفراغ غیر ارادی را می گیرد.

 

سردرد را برطرف می کند.

 

از بین برنده تشنگی می باشد.

 

 

خواص هسته میوه به (به دانه)

 

 

 

 

برای درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن مفید است.

 

ضد تب

 

مفید برای اسهال

 

لعاب به دانه برای ترمیم زخم ها و سوختگی پوست در اثر آتش بسیار مفید

 

 است.

 

جویدن به دانه برای رفع کندی دندان ها و برای تقویت نیروی جنسی در گرم

 

 مزاج ها مفید است.

 

 

روغن به را چگونه می توان به دست آورد و چه خواصی دارد؟

 

 

به را کاملا بپزید و آب آن را بگیرید و آن را با روغن زیتون بجوشانید، آن قدر که

 

 آب آن تبخیر شود و فقط روغن بماند. به این ترتیب روغن به بدست می آید.

 

 

روغن به، برای جلوگیری از عرق کردن، سرگیجه، وزوز گوش و تقویت معده و

 

کبد و قلب بسیار مفید است.

 

 

خاصیت مربای به

 

www.mihansalamat.com

 

مربای به با عسل برای سلامتی بسیار مفید است و برای تقویت سینه

 

 استفاده می گردد.

 

خدا را شکر که همه نعمت در اختیار ما گذاشته است. این ما هستیم که قدر

 

این نعمات را باید بدانیم.

 




طبقه بندی: توصیه های پزشکی، علل و درمان بیماریها، خواص میوه ها،
برچسب ها: به، میوه به، خاصیت به، فیبر غذایی، پتاسیم، چربی، بدون چربی، هضم غذا، گوشت، فسفر، املاح، کلسترول، کولسترول، افسردگی، تقویت کننده قلب، میوه های تقویتی، کبد، معده، سردردها، گلابی، یخچال، فواید به، خواص به، درمان با به، تخم به، تخم میوه به، چربی به، قند در به، www.mihansalamat.com، خواص بهدانه، خواص به دانه، مواد مغذی موجود در به، میوه فاقد چربی، فواید خوردن به، خوشحال بودن، درمان گیاهی افسردگی، میوه تقویت کننده قلب، تقویت کبد، تحریک کننده اشتها، خواص میوه، خواص میوهها، خواص میوه ها، خواص سبزی، خواص سبزی ها، خواص سبزیها، فواید میوه، فواید میوه ها، فواید سبزی، فواید سبزیها، فواید سبزی ها، فواید سبزیجات، خواص سبزیجات، فواید میوهها، پرتقال، آناناس، نارنگی، هلو، انبه، شلیل پیاز، سیر، کرفس، پیازچه، سیب قرمز، چغندر، زغال اخته، توت فرنگی، آلو برغان، انگور، شاه توت،
[ جمعه 28 خرداد 1389 ] [ 06:12 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic