سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>

انگور

 

انگوری که خوب رسیده باشد بیشتر از سایر میوه‌ها سرشار از ویتامین

A,B,C است.از سوی دیگر دارای مقدار زیادی قند است.

چنان چه از یک کیلو انگور۱۲۰ تا ۱۵۰ گرم قند استخراج کرده اندانگور دارای

مقدار زیادی مواد چربی, آلبومین , تانن است. انگور دارای آهن است وآهن

 انگور سیاه بیش از انگور سفید است.

 این میوه علاوه بر آهن دارای

 

www.iransalamatzi.mihanblog.ir

کلسیم, فسفر, منیزیم ,پتاسیم , ید, منگنز,

آرسنیک است.این موضوع قابل توجه و یاداوری است که قند انگور ماده‌ای

 است که برای تشکیل سرم خون فوق العاده مفید است.

دکتر ژی پوسل در مورد خاصیت انگور,در معالجه کم خون و ضعف عمومی بدن

از زن جوانی حکایت می‌کند که در اثر شغل و حرفهٔ خسته کننده اش لاغر

 شده بود و روز به روز وزنش کم می‌شد و قوایش رو به سستی می‌نهاد تا

 حدی که خود را در وضعیتی دید که دیگر نتوانست به حرفهٔ سابق خود ادامه

 دهد.

ناچار به مرخصی رفت و در هنگام مرخصی چون فصل انگور چینی بود و کارگر

 هم برای انگور چینی کم بود او داوطلب کار در مزارع انگور شد در ان جا هم

کار می‌کرد و هم مقدار زیادی انگور می‌خورد و در اثر همین عمل وزن طبیعی

 خود را به دست اورد و به طور کلی از سستی و ضعف و ناتوانی سابق به در

 آمد.

دکتر کویه عقیده داشت که انگور دارای خواص رادیو اکتیو است و صبح اثر و

 خاصیت ان بیشتر از بعد از ظهر است. انگور میوه‌ای است بهشتی که شامل

 ویتامین‌های آ، ب، و ث می‌باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم،

 آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است‌.

امروزه در طب درمان‌های طبیعی (نتروپت), از رژیم‌های مختلف انگور استفاده

می‌کنند. همچنین این میوه را برای درمان بیماری‌های یبوست، عوارض

 رماتیسم، کم‌خونی و حتی پیشگیری از سرطان سودمند می‌دانند. انگور هم

 لاغر کننده‌است و هم چاق کننده بدین گونه که اگر انگور را از صبح تا ظهر

خالی میل کنید لاغر کننده‌است و اگر آن را همراه با غذا میل کنید چاق

 کننده‌است.

 توجه داشته باشید وقتی انگور میل می‌کنید پشت آن آب سرد ننوشید و یا

میوه‌های خشک مانند برگه هلو و غیره را با انگور و آب میل نکنید، زیرا دچار

 دل درد می‌شوید.

 یکی از خواص انگور، صاف کننده و مولد خون بودن آن است‌. انگور قند خون را

نیز تنظیم می‌کند. به علاوه انگور قرمز برای تصفیه خون و خون سازی از انگور

 سبز هم بهتر است. البته افرادی که قند خون پایین دارند می‌توانند از انگور

 بهره زیادی ببرند.

بنابراین سعی کنید همیشه انگور داشته باشید و چند بار در روز از آن میل

کنید. انگور یکی از میوه‌های ضد سرطان شناخته شده‌است و این به خاطر

خواص ضد عفونی کنندگی آن است‌.

 افرادی که در دوره نقاهت یک بیماری هستند و یا ضعف عمومی‌بدن دارند و

 در نتیجه قدرت دفاعی بدن آن‌ها کم شده‌است، سعی کنند از انگور، هویچ،

سیب و هلو، به مقدار زیادی استفاده کنند. البته این میوه‌ها را با هم در آب

 میوه‌گیری ریخته و آب میوه حاصل شده را جرعه جرعه در طول روز بنوشند.

تحقیقات در آمریکا نشان داده استکه روغن دانه‌های انگور می‌تواندسلول‌های

 سرطانی را نابود کندمحققان در تست آزمایشگاهی دریافتند که روغن دانهٔ

 انگور سلول‌های سرطان خون را ترغیب می‌کندکه دست به خودکشی بزنند

 و خود را نابود سازند.

براساس این گزارش که از سوی مرکز تحقیقات سرطان کلینیکی در آمریکا

 منتشر شده ظرف ۲۴ ساعت ۷۶ درصد از سلول‌های سرطانی خون که در

معرض این روغن قرار گرفته بودندنابود شدند.در حالی که به سلول‌های سالم

نیز هیچ آسیبی وارد نشد. • در معالجه چاقی • آب انگور به شکل محلول

 پوست را روشن کرده و تقویت می‌کند • برای رفع خشکی پوست • انگور

 املاح معدنی بدن را زیاد می‌کند , ادرار آور است • انگور برای کم خونی و

مسمومیت بدن در مقابل خستگی یا سو تغذیه یا سو هاضمه ,درد مفاصل

رماتیسم ورم روده و یبوست بسیار مفید است.

• در بهار وقتی شاخه‌های درخت مو را می‌زنند.از مقطع ان مایع بی رنگ و

بی بو و بی طعم خارج می‌شود که معروف به اشک مو است. این مایع برای

معالجه چشم درد و به صورت کمپرس برای التیام انواع زخم‌ها به کار می‌رود.

نکتهٔ جالبی آن است که هضم انگور آسان و ارزش غذایی آن مساوی و شاید

زیاد تر از ارزش غذایی شیر مادر است.

و چنان چه می‌دانید شیر مادر تنها غذایی است که از لحاظ مواد غذایی

 کامل, طبیعت در دسترس بچه نهاده است, و هیچ گونه مواد سمی ندارد و

 بسیار سهم الهضم است.

انگور دارای مقدار زیادی مواد طبیعی و آهن است برای بدن بسیار مفید ,

مقوی و پر انرژی است, مصرف آن برخلاف گوشت اسید اوریک بدن را افزایش

نمی‌دهد.

کشمش

تقریبا تمام آبی که در انگور تازه وجود دارد.آب آن تبدیل به قند و مواد نشاسته

 می‌شود کشمش تقریبا تمام خواصی را که انگور تازه دارد در خود حفظ

می‌کند.

کشمش غذایی است که حجم ان اندک ولی مواد مغذی ان فوق العاده زیاد

است به همین جهت است که در زمستان که بدن احتیاج زیادی به کالری

دارد مصرف ان تجویز می‌شود.

 کشمش برای تقویت طبیعی انرژی فوق العاده‌است.همچنین فیبر زیادی در

آن وجود داردکه به کاهش کلسترول وبهبود عملکرد روده هاکمک می‌کند.

در کنار آن می‌توان پتاسیم را نام برد که موجب کاهش فشار خون وجلوگیری

 از دفع مایعات بدن می‌شود همچنین سلنیوم در کشمش وجود دارد که برای

 پوست عالی است.

به علاوه در کشمش مقادیر زیادی ویتامین A و مقادیر مناسبی ویتامین B

یافت می‌شود. چون این ماده غنی از کالری است, برای کسانی که مبتلا به

افسردگی دلشوره , تشویش و مشکلات عصبی هستند بسیار مناسب

 است.




طبقه بندی: خواص میوه ها،
برچسب ها: خواص انگور و کشمش، افسردگی دلشوره، تشویش، ویتامین A، کاهش کلسترول، کشمش، اسید اوریک، ارزش غذایی شیر مادر، انواع زخم‌ها، سو تغذیه ی، سو هاضمه، درد مفاصل، رفع خشکی پوست، دانه‌های انگور، میوه‌های ضد سرطان، انگور قرمز، دل درد، رماتیسم، کم‌خونی، بیماری‌های یبوست، درمان بیماری‌های یبوست، آهن، فسفر، پتاسیم، آلبومین، منیزیم، کلسیم، ویتامین‌های آ، ب، و ث، خواص رادیو اک، مزارع انگور، ید، منگنز، آرسنیک، مواد چربی، تانن، فواید انگور، خواص انگور، فواید کشمش،
[ یکشنبه 2 اسفند 1388 ] [ 21:45 ] [ حمید بابوسن ]
نظرات
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic