سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>

                                       

   گوجه سبز  

 

 

 www.iransalamatzi.mihanblog.ir

 

 

گوجه سبز به میوهٔ درختان مختلفی که متعلق به نژاد PRUNUS از خانوادهٔ

 

 Rosaceae هستند، اطلاق می‌شود.

 

 بر پایهٔ نوشته‌های قدیمی، نژاد این گیاه قدمت ۲۰۰۰ ساله دارد و چینی‌ها

 

 اولین کسانی بودند که به کشت آن اقدام کردند.

 

گفته می‌شود که این گیاه از طریق سوریه یا ایران به یونان آورده شده‌است.

 

 درختان گوجه سبز در نواحی معتدل بهترین رشد را دارند و در آب و هوای

 

 ملایم به رنگ‌های ارغوانی، قرمز، نارنجی، زرد و سبز روشن در می‌آیند.

 

 آب و هوای سرد باعث ایجاد رنگ قهوه‌ای و ظاهر نامطلوب میوهٔ گوجه سبز

 

 می‌شود. این میوه به سرعت می‌رسد و مدت نگهداری آن در یخچال ۴ روز

 

 است. گوجه سبز به صورت تازه و پخته در خورش‌ها مصرف می‌شود.

 

این میوه غنی از ویتامین C ، اسید مالیک ، اسید سیتریک است. مصرف زیاده

 

 از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود.

 

 

ارزش غذایی ۱۰۰ گرم گوجه سبز:

 

 

 

کربوهیدرات ۵۱/۸ گرم ، چربی ۸۴/۲ گرم ، پروتئین ۶/۱ گرم ، فیبر خام ۵/۰

 

درصد .

 

با مصرف ۱۰۰گرم گوجه سبز ، ۵ درصد ویتامین A ،۱/۲ درصد ویتامینB۱

 

( تیامین ) ، ۹/۱ درصد ویتامین B۲ ( ریبوفلاوین ) ، ۸/۲ درصد نیاسین ، ۱۳

 

درصد ویتامین C ، ۵/۱ درصد کلسیم ، ۲/۲ درصد فسفر ، ۵ درصد آهن و ۶/۳

 

پتاسیم مورد نیاز در روز تامین می‌شود.

 

 

خواص درمانی

 

 

CULPEPES، گیاه شناس معروف قرن ۱۷ عقیده داشت که مصرف گوجه سبز

 

 برای بهبود طعم دهان مفید است و پختن برگ‌های درخت گوجه سبز در

 

 سرکه می‌تواند در درمان کرم‌های حلقوی موثر باشد.

 

 از خواص دیگر این میوه ، خاصیت مسهلی آن است که به خوبی شناخته

 

 شده‌است. همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل کاهش فشار خون و

 

 چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معدی- روده‌ای است.

 

گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند

 

 در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.

 

 این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون

 

بالا، پیری سلول و سرطان دارد. اسید بنزوئیک، ترکیبی است که خاصیت ضد

 

 میکروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد. همچنین،

 

بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی این میوه

 

 هستند.

 

مطالعات نشان می‌دهد که این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد.

 

همچنین به دلیل وجود اسید اسکوربیک ( ویتامینC )، برای افراد مبتلا به

 

نقرس توصیه می‌شود .

 


  www.iransalamatzi.mihanblog.ir

 


فواید گوجه سبز

 

 

مصرف گوجه سبز برای درمان شب‌كوری، مفید است و همچنین بیماری‌های

 

www.iransalamatzi.mihanblog.ir

نقرس ,روماتیسم و تصلب شرایین با خوردن گوجه سبز بهبود می‌یابد.

 


 ‌ا‌ین روزها وارد هر خانه‌ای می‌شوید از شما با گوجه سبز پذیرایی می‌كنند و

 

كمتر كسی است كه در برابر طعم دوست‌داشتنی گوجه سبز مقاومت كند.

 

 اما بد نیست بدانید ارزش غذایی 100 گرم گوجه سبز برابر است با 8 گرم

 

كربوهیدرات، 84/2 گرم چربی، 6/1 گرم پروتئین و فیبر خام نیم

 

درصد.همچنین با خوردن 100 گرم گوجه‌سبز، 5 درصد ویتامین A، دو درصد

 

 ویتامین1 B، یك و نه دهم درصد ویتامین2 B، دو و هشت دهم درصد نیاسین،

 

13 درصد ویتامین C، پنج درصد كلسیم، 2 درصد فسفر و 5 درصد آهن مورد

 

 نیاز بدنتان تامین می‌شود.

 

مصرف گوجه سبز برای درمان شب‌كوری، مفید است و همچنین بیماری‌های

 

 نقرس، رماتیسم و تصلب شرایین با خوردن گوجه سبز بهبود می‌یابد.

 

 گوجه سبز، خاصیت مسهلی دارد و خشك شده آن برای درمان اعصاب و

 

كم‌خونی مفید است. همچنین مدر است و اعمال كلیه‌ها را تنظیم می‌كند.

 

جوشانده 25 تا 30 گرم برگ درخت گوجه سبز، كشنده انگل‌های معده است

 

 و این خاصیت در هسته گوجه سبز هم وجود دارد.البته فراموش نكنید برگ

 

گوجه سبز نفاخ است و برای معده مضر است، مگر آن كه همراه با یك

 

 مسهل خورده شود.

 

برخی پزشكان معتقدند این میوه ترش‌مزه برای درمان تومورها هم موثر است

 

و كودكان در حال رشد خوب است روزانه مقداری گوجه سبز نوش جان

 

 كنند.كسانی كه به مزه ترش حساسند، می‌توانند از پخته شده آن در انواع

 

 خورش‌ها استفاده كنند.

 

به دلیل طبیعت سرد گوجه سبز در برخی شهرهای شمالی كشورمان این

 

 میوه را همراه با سبزی‌های كوهی كه خاصیت گرم دارند، مصرف می‌كنند.


 




طبقه بندی: خواص میوه ها،
برچسب ها: ویتامین C، اسید مالیک، اسید سیتریک، کاهش فشار خون، چربی خون، طبیعت سرد، گوجه سبز، ]انگل‌های معده، نقرس، رماتیسم، تصلب شرایین، ویتامین2 B، ویتامین1 B، ویتامین A، نیاسین، شب‌كوری، درمان شب‌كوری، فواید گوجه سبز، اسید اسکوربیک، اسید بنزوئیک، درمان چربی خون، فواید آلوچه، o، hw Hg، ]i، خواص آلوچه، خواص گوجه سبز، میوه گوجه سبز، PRUNUS،
[ پنجشنبه 9 اردیبهشت 1389 ] [ 12:16 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات