سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>

 سماق، گردو، گیلاس و گوجه فرنگی دشمنان دیابت  

 

 


 گروهی ازدانشمندان درمطالعه ای گروهی دریافته اندکه سماق، گردو،

 

 گیلاس و گوجه فرنگی دشمنان دیابت هستند.

 


دیابتی ها به طور مرتب سماق بخورندیک کارشناس تغذیه درباره

 

 خواص ویژه سماق می گوید :

 

یکی از عواملی که باعث به وجود آمدن عوارض و بیماری های مختلف در افراد

 

دیابتی می شود، ترکیب شدن گلوکز با مولکول های پروتئن های حیاتی بدن

 

است که به تغییر ساختار شیمیایی و عملکرد این پروتئین ها منجر می شود.

 

مطالعات انجام شده

 

 

روی این گیاه نشان داده است که سماق به مقدار قابل

 

توجهی مانع از این فرآیند می شود.

 

 به این دلیل مصرف منظم سماق برای مبتلایان به دیابت سودمند است. وی

 

درباره سایر خواص سماق نیز بیان کرد: در برخی از کشورها از سماق

 

نوشیدنی تهیه می شود که برای تسکین درد معده به کار می رود. همچنین

 

پودر سماق در درمان اختلالات هضمی و مشکلات روده بزرگ، برطرف کردن

 

حالت تهوع و بی اشتهایی نیز موثر است. سماق خاصیت ادرارزایی دارد و ضد

 

تب نیز هست.

 

 درمان رماتیسم، نقرس و خاصیت ضدمیکروبی این گیاه نیز به اثبات رسیده

 

است.

 

گفتنی است سماق باید دور از نور خورشید و هوا قرار بگیرد و مصرف بیش از

 

اندازه آن نیز گاهی مسمومیت زا است.

 

فواید گردو برای بیماران دیابتی نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد گردو

 

سطح کلسترول خوب خون (hdl) در بیماران دیابتی تیپ دو را که در معرض

 

ابتلا به آرترواسکلروز عروق قلب هستند، افزایش می دهد. طبق گزارش ارائه

 

شده در سایت هلث اند ایج یک رژیم غذایی روزانه نسبتا کم چرب (یا کمتر از

 

30 درصد کالری به صورت چربی) که شامل 30 گرم گردو باشد ، منحنی

 

لیپیدی بیماران دیابت تیپ دو را بهبود می بخشد.

 

 گردو حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای اسیدهای چرب اشباع نشده (اسیدهای

 

چرب امگا – سه) است که مسوول این تاثیرات سودمندند. اسیدهای چرب

 

امگا – سه مقاومت به انسولین را که یکی از علایم اولیه دیابت تیپ دو است

 

، بهبود می بخشد.

 

در این مورد که گردو از هر نوع آجیل دیگر میزان امگا – سه بیشتری دارد ،

 

تردیدی وجود ندارد.

 

میزان امگا – سه در انواع آجیل شامل بادام ، پسته ، بادام زمینی ، فندق

 

 0.4 انس در هر گرم و در گردو 2.5 گرم در هر انس می باشد. اما لازم به ذکر

 

است که برخی انواع دیگر آجیل نقاط قوت خود را دارند.

 

برای مثال بادام بیشترین میزان ویتامینE  بادام زمینی بیشترین میزان نیاسین

 

، فندق از بالاترین مقدار منگنز و پسته از حداکثر میزان فتیواسترول ها

 

برخوردار است. بنابراین اگر آجیل دوست دارید ، محدوده انتخاب شما برحسب

 

کمبودی که احساس می کنید ، وسیع است.

 

اما شاید بهترین انتخاب ، افزایش مصرف امگا – سه با خوردن 10 گردو در روز

 

باشد. ترکیبات موجود در گیلاس برای درمان دیابت شیمیدانان در گیلاس

 

ترکیبی شیمیایی کشف کرده اند که برای مقابله بابیماری دیابت سودمند

 

است.

 

به گزارش پایگاه اینترنتی ساینس دیلی, مطالعات نشان می دهد در گیلاس

 

ترکیبات شیمیایی موسوم به آنتوسیانین وجود دارد که انسولین خون را تا 50

 

درصد افزایش می دهد و باعث کاهش قند خون می شود. پژوهشگران می

 

گویند, آنتوسیانین ها دسته ای از رنگدانه های گیاهی هستند که در میوه

 

های رنگی ازجمله گیلاس یافت می شوند, این مواد همچنین آنتی

 

اکسیدانهای بسیار فعالی هستند که بسیاری از خواص مفید میوه ها برای

 

حفظ سلامت نظیر محافظت در برابر بیماری های قلبی و سرطان به آنها

 

مربوط است .

 

آب گوجه فرنگی از لخته شدن خون در بیماران دیابتی جلوگیری می

 

کندپژوهشگران دریافتند مصرف آب گوجه فرنگی برای سه هفته متوالی

 

موجب رقت خون می شود. به گزارش پایگاه اینترنتی "? "paktribune?آب

 

گوجه فرنگی خاصیت تجمع پلاکت ها را کاهش می دهد و به این ترتیب مانع

 

انعقاد خون می شود.

 

 در بیماران مبتلا به دیابت پلاکت ها بسیار چسبنده هستند.خطر ابتلا به

 

تصلب شرایین و بیماری های قلبی عروقی مانند حملات قلبی و سکته

 

مغزی در بیماران مبتلا به دیابت بالاست، بنابر این در این بیماران درمان های

 

ضد انعقاد تجویز می شود.

 

 در این بیماران مقادیر زیادی از فاکتورهای پیش انعقادی وجود دارد که موجب

 

تجمع پلاکت ها میشود.  ماده زرد رنگ و ژله ای اطراف تخم های درون گوجه

 

فرنگی خاصیت ضد انعقادی دارد، اگرچه آب گوجه فرنگی برای بیماران مبتلا

 

به دیابت مفید است ولی در مصرف آن نباید زیاده روی کرد، زیرا گوجه فرنگی

 

نه تنها حاوی مقادیر ناچیزی قند است بلکه خاصیت اسیدی آب گوجه فرنگی

 

مصرف آن در مقادیر زیاد را برای معده ناخوشایند می کند.  




طبقه بندی: انواع خوردنی های مفید، دیابت،
برچسب ها: بادام، پسته، بادام زمینی، فندق، گیلاس، آنتوسیانین ها، آب گوجه فرنگی، تصلب شرایین، تجمع پلاکت ها، خاصیت ضد انعقادی گیاهان، فواید گیلاس، فواید گوجه فرنگی، غذاهای مفید، خوردنی های مفید برای بیماریهای قلبی، درمان گیاهی دیابت، آرترواسکلروز عروق قلب، فواید گردو، درمان رماتیسم، نقرس، خواص سماق،
[ دوشنبه 2 فروردین 1389 ] [ 08:11 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات