سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>

 

گروه میوه ها و اهمیت این گروه دریک برنامه غذایی سالم

 

 

www.iransalamatzi.com

 

 

 

  انواع میوه ها و واحد مصرف

 

 

این گروه شامل انواع میوه ها مثل سیب, مرکبات، هندوانه,گیلاس, آلبالو و

 

 

آبمیوه ها و میوه های خشک کرده مانند برگه ها و آلوها می شود.

 

 

 هر واحد از این گروه برابر است با یک عدد میوه متوسط (یک عدد سیب یا

 

 

 پرتقال یا هلو)، یک چهارم طالبی متوسط، ,نصف لیوان حبه انگور، 3-4 عدد

 

 

زردآلو، نصف لیوان آب میوه و 4/1 لیوان میوه های خشک شده

 

 

 

 مقدار مصرف توصیه شده:

 

 

 

 

 

 برای افراد بزرگسال سالم مصرف  روزانه 4تا2 واحد میوه  توصیه

 

 

 

می‌شود.

 

 

 

 اهمیت مصرف میوه ها در رژیم غذایی ومزایای سلامتی بخش آنها

 

 

-میوه ها منابع غنی ازانواع ویتامین‌ها ,آنتی‌اکسیدان‌ها, املاح‌ و فیبر

 

 

می باشند.

 

 

 -این گروه برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونت‌ها، ترمیم زخم‌ها، دید در

 

 

تاریکی و سلامت پوست ضروری است.

 

 

-در حقیقت سبزی‌ها و میوه‌ها حاوی انواع ویتامین‌ها و املاح یا ریزمغذی‌ها

 

 

هستند که برای سلامت و شادابی بسیار مفیدند علاوه بر آن این دو گروه

 

 

دارای بهترین آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی هستند. آنتی‌اکسیدان‌ها مواد

 

 

 سلامت بخشی هستند که روز به روز بهتر به خواص آنها پی می‌برند.

 

 

 شادابی و سلامت پوست و کاهش فرآیند پیری, مبارزه با عومل سرطانزا  از

 

 

مهم‌ترین خواص آنتی‌اکسیدان‌ها است.

 

 

نكات مفید در زمینه مصرف میوه‌ها

 

 

- همواره یك ظرف بزرگ میوه روی میز، كانتر یا در داخل یخچال بگذاریدتا با

 

 

دیدن آن شما و خانواده تان تشویق به مصرف میوه شوید.

 

 

- میوه‌های خرد شده و قطعه قطعه شده  را سعی کنید سریع مصرف کنید و

 

 

تا زمان مصرف در یخچال نگهداری کنید. زیرا  با پوست کندن و قطعه قطعه

 

 

 کردن و با آسیب به بافت به مرور محتوای ویتامین ها در آن کم خواهد شد.

 

 

- میوه‌های خشك شده، فریز شده و كمپوت شده (در آب یا شیره) نیز مانند

 

 

 میوه های تازه ارزش تغذیه ای دارند.

 

 

- در هنگام خرید به مناسب بودن میوه توجه داشته باشید. میوه ها را از لحاظ

 

 

 فساد آنها بررسی کنید. میوه های راخریداری کنید  که بافت و پوست

 

 

سالمی دارند و بیش از حد نرم نشده اند.

 

 

برای تشویق کودکان به مصرف میوه همواره به عنوان میان وعده

 

 

مدرسه ,میوه را در نظر بگیرید و فراموش نکنید که ذائقه کودکان از دوران

 

 

کودکی شکل می گیرد.

 

 

 برای دستیابی به بهترین ارزش تغذیه ای:

 

 

- بیشتر از میوه‌های كامل (با پوست) یا قطعه قطعه  بجای آب میوه استفاده

 

 

 كنید، تا بتوانید از فیبرهای رژیمی آنها استفاده كنید.

 

 

 - اگر مبتلا به بیماریهایی نیستید که می بایستی در دریافت پتاسیم احتیاط

 

 

 شود، اغلب میوه‌هایی را انتخاب كنید كه پتاسیم بیشتری دارند این میوه ها

 

 

شامل موز، آلو و آب آلو، برگه هلو و برگه زرد آلو، طالبی، خربزه شیرین

 

 

 وپرتقال می شوند.افراد مبتلا به نارسایی کلیوی , بیماران دیالیزی  و یا در

 

 

 صورت مصرف برخی دیورتیک ها (ادرار آورها) می بایستی با رژیم شناس

 

 

 مشورت شود  تا بیش از حد مجاز از میوه های پر پتاسیم استفاده نکنند.

 

 

- هنگامیكه از كمپوت میوه‌ها استفاده می‌كنید، آنهایی را انتخاب كنید كه

 

 

 100% از آب میوه طبیعی یا کنسانتره به جای شربت تهیه شده‌اند.

 

 

- تنوع را در مصرف میوه ها رعایت کنید. زیرا ترکیب میوه ها نیز با هم متفاوت

 

 

 می باشد. بدین ترتیب ویتامین ها و ترکیبات مختلف را دریافت می کنید.

 

 

در مصرف میوه  نکات زیر را رعایت کنید:

 

 

- میوه‌ها را قبل از مصرف بشوئید. زیر شیر آب میوه‌ها را با دست بشوئید تا

 

 

آلودگی  و میكرو ارگانیسمها از سطح آن پاك شود. بعد از شستن آنها را

 

 

خشك كنید.

 

 

- در هنگام خرید، آماده كردن یا نگهداری ,میوه‌ها را جدا ازگوشت، مرغ و

 

 

 غذاهای دریایی خام نگه دارید.

 

 

-اگر  پوست میوه را جدا کردید از قرار دادن آن در مجاورت هوا خودداری کنید

 

 

 زیرا ویتامین‌های آن به خصوص ویتامین C از بین می‌رود.

 

 

-حتما در روز میوه‌ها و سبزی‌های خام را در برنامه‌ غذایی خود قرار دهید. 

 


 




طبقه بندی: خواص میوه ها، انواع خوردنی های مفید،
برچسب ها: انواع میوه ها و واحد مصرف، گروه میوه و اهمیت این گروه دریک برنامه غذایی سالم، برنامه غذایی سالم، نكات مفید در زمینه مصرف میوه‌ها، خواص آنتی‌اکسیدان‌ها، انواع ویتامین‌ها، اهمیت مصرف میوه ها در رژیم غذایی، آبمیوه ها، سیب، مرکبات، هندوانه، گیلاس، آلبالو، برگه ها و آلوها، عفونت‌ها، ترمیم زخم‌ها، ارزش تغذیه ای میوه ها، موز، آلو، برگه هلو و برگه زرد آلو، طالبی، خربزه شیرین،
[ سه شنبه 17 فروردین 1389 ] [ 12:08 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic