سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>

 

 

www.iransalamatzi.com

 

 

 

کارشناسان تغذیه معتقدند که اگر بدن شما از نظر شیمیایی و ترکیبات

 

 

طبیعی خود متعادل باشد، خلق وخو و رفتار شما هم متعادل می‌شود.

 

 


روزنامه نیویورک تایمز در مقاله‌ای در این زمینه آورده است که عوامل زیادی

 

 

 می‌توانند تعادل بدن انسان را به هم بزنند بعنوان مثال، بسیاری از زنان دچار

 

 

 کم خونی هستند.

 

 

 این مسئله باعث

 

 

 

 

افسردگی و خستگی زودرس می‌شود، یا افراد سالمند

 

 

 معمولا با کمبود ویتامین‌های گروه ب مواجهند که این کمبود، روی سیستم

 

 

 عصبی و رفتاری بسیار موثر است.

 

 

همچنین در افرادی که به طور منظم و با برنامه‌ریزی زمانی غذا نمی‌خورند،

 

 

 قند خون دائما در حال تغییر است و ثبات لازم را ندارد.

 

 

همین مسئله روی قدرت تفکر و تمرکز و در نتیجه خلق و خوی آنها تاثیر

 

 

 نامطلوب می‌گذارد.

 

 

 از سوی دیگر، بعضی از مردم هم به بعضی مواد شیمیایی موجود در غذا

 

 

حساسیت دارند که حین مصرف این مواد غذایی خاص، خلق و خوی آنها دچار

 

 

 مشکل می‌شود.

 

 

 در مطالعه‌ای که روی 300 نفر از مردم انگلستان انجام شد، تاثیر غذا بر

 

 

 سلامت ذهنی و روانی افراد، مورد مطالعه قرار گرفت.

 

 

به این افراد توصیه شد مصرف غذاهایی را که برای خلق و خو استرس زا

 

 

 هستند، قطع کنند و همزمان مقدار غذاهایی را که از ذهن و خلق فرد

 

 

حمایت می‌کنند، افزایش دهند.

 

 

مواد غذایی که برای خلق فرد، استرس زا یا تنش زا محسوب می‌شوند،

 

 

 شامل شکر، کافئین موجود در قهوه، الکل و شکلات در صورت مصرف بیش از

 

 

 حد هستند. در حالی که می‌توان گفت؛ مواد غذایی حمایت کننده و بهبود

 

 

 دهنده خلق و خو عبارت از آب، سبزی، میوه و ماهی هستند.

 

 

این تحقیق نشان داد: 88 درصد افرادی که از رژیم‌های غذایی حمایت کننده

 

 

خلق و خو استفاده کردند، از نظر ذهنی و روانی، وضعیت بهتری پیدا کردند.

 

 

 26 درصد آنها اظهار کردند؛ تغییر خلق و خو در آنها کمتر شده است. در 26

 

 

 درصد دیگر تعداد حملات هراسی و اضطرابی کمتر شده بود و 24 درصد دیگر

 

 

 عنوان کردند کمتر دچار حالت افسردگی شده‌اند.

 

 

 متخصصان علوم تغذیه سلامت توصیه می‌کنند که سعی کنید قند خونتان را

 

 

در شرایطی پایدار حفظ کنید.

 

 

نگذارید قند خون دچار نوسانات شدید شود. برای این کار باید در فواصل غذایی

 

 

 حتما از میان وعده‌های غذایی استفاده کنید و هر چهار ساعت یکبار نیز از

 

 

 تنقلاتی سالم مصرف کنید. توصیه می‌شود از تنقلاتی مثل خشکبار، آجیل،

 

 

میوه و سبزی استفاده شود.

 

 

علاوه بر این، مقدار آب مصرفی شما نیز باید کافی و متعادل باشد. این مقدار

 

 

 به فعالیت روزانه و درجه حرارت هوا نیز بستگی دارد. هرچه فعالیت بیشتر و

 

 

 هوا گرم‌تر باشد، مقدار آب مصرفی باید بیشتر شود.

 

 

فراموش نکنید که هیچ نوشیدنی جای آب را نمی‌گیرد. وجود چربی در بدن در

 

 

 حد متعادل، اثر ضدافسردگی دارد. به جای چربی‌های خالص و اشباع شده

 

 

 از چربی‌های غیراشباع شده ساده و پیچیده، روغن‌های گیاهی و روغن

 

 

 ماهی استفاده کنید، زیرا این چربی‌ها حاوی امگا 3 هستند که بسیار مفید

 

 

است.




طبقه بندی: مقالات پزشکی،
برچسب ها: کارشناسان تغذیه، رابطه تغذیه با خلق و خوی انسان، تغذیه سالم، رژیم غذایی، خصلت انسان، خلق و خوی نیک داشتن، رفتار در ست، کم خونی، افسردگی، خستگی زودرس، کمبود ویتامین‌های گروه ب، قند خون، مواد غذایی خاص، خلق و خوی، سلامت ذهنی، سلامت ذهنی و روانی افراد، خلق و خو استرس زا، شکر، کافئین، شکلات، آب، سبزی، میوه، ماهی، رژیم‌های غذایی، حملات هراسی، متخصصان علوم تغذیه سلامت، نگذارید قند خون دچار نوسانات شدید شود.، خشکبار، آجیل، چربی‌های غیراشباع شده ساده، روغن‌های گیاهی، روغن ماهی،
[ پنجشنبه 19 فروردین 1389 ] [ 16:53 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic