سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>

 

حبوبات را فراموش نکنید

 

 

www.mihansalamat.com

 


اخیرا به دلیل ارزش غذایی ویژه‌ای كه در حبوبات دیده شده، مصرف این گروه

 

 غذایی به عنوان منبع پروتئین گیاهی در كنار منابع پروتئین حیوانی در یك

 

برنامه غذایی سالم به شدت توصیه می ‌شود.

 

در یك كلام، حبوبات سرشار از پروتئین ‌ها و كربوهیدرات ‌های پیچیده‌اند و

 

 همین موضوع، اهمیت آن ها را افزایش داده است.

 

قند خون را تنظیم می کنند.

www.mihansalamat.com

 


 

 

جالب است بدانید كربوهیدرات‌ های پیچیده موجود در این گروه غذایی برای

 

 افرادی كه به طور دایم احساس ضعف، گرسنگی و کاهش قند خون

 

می‌ كنند، بسیار مفید است، زیرا می ‌تواند قند خون را در حد مناسبی تنظیم

 

 كند.

 

 

آنها را با غلات بخورید

 

 

 

 


پروتئین این مواد غذایی را می ‌توان به كمك غلات، كامل ‌تر كرد و جالب اینكه‌

 

این موضوع از قدیم در رژیم غذایی ایرانیان بوده است؛ به طور مثال، غذاهایی

 

 مانند دلمه ( لپه، نخود و برنج) ، عدس پلو یا پلو با قیمه و قورمه سبزی،

 

 پروتیئن گیاهی كاملی دارند.

 

به علاوه،‌ اگر با یك ماده غذایی با منشا حیوانی(مانند ماست یا گوشت)

 

 همراه شود، پروتئین با كیفیت بسیار بالاتری در اختیار بدن قرار می ‌گیرد.

 

 

یبوست را رفع می کنند

 

www.mihansalamat.com

 


همان ‌طور كه بارها و بارها درباره فیبر و اثر آن بر درمان یبوست صحبت كرده

 

ایم، فیبری كه در حبوبات وجود دارد؛ به خصوص اگر به شكل مخلوط با سایر

 

 سبزیجات مانند کلم و ... میل شود، می‌ تواند اثرات چشم‌ گیری را بر درمان

 

 این عارضه داشته باشد.

 

 

مشکل ناشی از مصرف حبوبات

 

 


با وجود تمام فوایدی كه‌ این گروه از مواد غذایی دارند، مشكل اصلی آن ها

 

 نفاخ بودن است.

 

لذا برای جلوگیری از نفخ حبوبات توصیه می ‌شود: آن ها را قبل از مصرف، 1 تا

 

 2 ساعت در آب خیس کرده و قبل از اضافه كردن به غذا، آب حاصل از

 

 خیساندن را دور بریزید.

 

در موارد حساس‌ تر، حتی در هنگام پخت نیز بهتر است بعد از یك بار جوش

 

 خوردن، آب حاصل از پخت را دور بریزید تا خوردن حبوبات با كمترین نفخ همراه

 

 باشد.

 

به علاوه، از آن جا كه جوانه زدن تا حدودی تركیبات نفخ ‌زای حبوبات را كاهش

 

می ‌دهد، افرادی كه با خوردن كمی‌ حبوبات نفخ می ‌كنند، می ‌توانند از جوانه

 

 آن ها استفاده كنند.




طبقه بندی: خواص غلات و حبوبات،
برچسب ها: www.mihansalamat.com، فواید حبوبات، احساس ضعف، گرسنگی، پروتئین گیاهی، منبع پروتئین گیاهی، كربوهیدرات‌ های پیچیده، خواص حبوبات، پروتئین حیوانی، خواص غلات، فواید غلات، لپه، نخود، برنج، عدس پلو، رژیم غذایی، ماش، عدس، گندم، جو،
[ پنجشنبه 6 خرداد 1389 ] [ 00:13 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic