سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>

 

خواص برنج

 

 

www.mihansalamat.com

 

 

برنج یکی از اجزای سالم رژیم غذایی می باشد و به هیچ عنوان نباید این غذا

 

را از رژیم حذف نمود. برنج منبع غنی کربوهیدرات های پیچیده و فاقد سدیم و

 

کلسترول می باشد. برنج کالری کمی دارد و فاقد چربی می باشد. سه

 

 چهارم لیوان برنج، حدود 160 کالری انرژی دارد.

 

 

برنج غذایی است که در تمام دنیا شناخته شده است. به طور میانگین، مردم

 

 آسیا سالانه 90800 تا 181600 گرم برنج مصرف می کنند. آمریکایی ها

 

 سالانه 90800 گرم برنج مصرف می کنند.

 

مردم آسیا به دلیل مصرف زیاد برنج، غذاهایشان دارای چربی اشباع کمتری

 

 می باشد، زیرا افزایش مقدار برنج و کاهش مصرف گوشت، به کم مصرف

 

 کردن چربی های اشباع کمک می کند.

 

 
 

 

 

تاریخچه برنج

 

 


تاریخچه برنج به هزاران سال قبل برمی گردد. در قدیم، مردم براین عقیده

 

 بودند که برنج هدیه و پاداشی از طرف خداوند می باشد. هنوز نیز در بعضی

 

 تمدن ها مردم براین باورند.

 

در دنیا حدود 7000 نوع مختلف برنج وجود دارد. کشورهای آسیایی حدود

 

90 درصد از برنج دنیا را تولید می کنند.

 

 

فواید مصرف برنج

 

 


6 بار در هفته، مصرف غلات و یا دانه های سبوس دار( مانند برنج قهوه ای)

 

برای خانم های یائسه ای که دارای کلسترول بالا، فشار خون بالا و دیگر

 

 نشانه های بیماری قلبی هستند، بسیار مهم و مفید می باشد.

 

برنج برای افرادی که دچار سوء تغذیه شدید می باشند، بسیار مفید است.

 

مصرف برنج موجب کاهش تری گلیسیرید خون و کاهش فشار خون می گردد.

 

برنج موجب افزایش مقاومت نسبت به انسولین می شود و برای بیماران

 

 دیابتی بسیار مفید است.

 

 


برنج سفید و قهوه ای

 

 

www.mihansalamat.com

 

 


تفاوت بین برنج قهوه ای و سفید تنها در رنگ آنها نیست. دانه کامل برنج دارای

 

 چندین لایه می باشد. اگر فقط یک لایه خارجی آن را برداریم، آنچه نامیده

 

 می شود، برنج قهوه ای است. در اثر این فرایند کمترین تخریب در مواد مغذی

 

 برنج حاصل می شود.

www.mihansalamat.com

 


حال اگر برنج قهوه ای آسیاب شود، مقدار زیادی از لایه های دانه برنج به

 

 همراه سبوس و مواد مغذی آن از بین می روند و آن چه باقی می ماند،

 

 همان برنج سفید است.

 

 

کمبود برنج و بری بری

 

 


برنج یکی از منابع اصلی "ویتامین B1 یا "تیامین" می باشد. این ویتامین در

 

سبوس برنج وجود دارد. پس می توان گفت، برنج سفید فاقد این ویتامین

 

 است. ولی برنج قهوه ای دارای این ویتامین است.

 

 هنگامی که این ویتامین در بدن کم شود، بیماری "بری بری" به وجود

 

می آید. این بیماری بر قلب و اعصاب اثر می گذارد. کمبود ویتامین B1 دارای

 

 علائم دیگری از جمله ضعف، ادم، خستگی، کاهش اشتها و تهوع نیز

 

می باشد. افرادی نیز در اثر این بیماری از دنیا رفته اند.

 

برای جبران کمبود ویتامین B1 می توان از منابع دیگر این ویتامین از قبیل:

 

سبوس برنج، آجیل، نخود فرنگی، لوبیا، نان، جوانه گندم ، پرتقال و غلات

 

 سبوس دار استفاده کرد. 

 

 

کاهش وزن با برنج

 

 


بر اساس مطالعات به دست آمده، افرادی که غلات را به شکل سبوس دار

 

(یا بدون اینکه فرایندی روی آنها صورت گرفته شده باشد) مصرف کنند،

 

 کاهش وزن در این افراد مشهود می باشد. پس برای لاغر شدن به خود

 

 زحمت ندهید، بلکه برنج قهوه ای مصرف کنید.

 

تحقیقات نشان داده است که غذاهایی که دارای "شاخص گلیسمی" کمی

 

 هستند، نسبت به غذاهایی که دارای چربی کمی می باشند، موجب

 

 کاهش وزن بیشتری می شوند.

 

 همچنین احساس گرسنگی در افرادی که از غذاهای گروه اول مصرف

 

می کنند، نسبت به کسانی که از غذاهای گروه دوم مصرف می کنند، بسیار

 

 کمتر است.

 


غذاهایی که دارای شاخص گلیسمی کمی می باشند، شامل کربوهیدرات

 

 هایی می باشند که به سرعت جذب نمی شوند، از قبیل: برنج، نان گندم

 

 سیاه و دیگر غلات و دانه ها.

 

برای کاهش وزن بهتر است برنج را با مقدار کمی نمک بپزید. نمک باعث

 

 افزایش اشتها می شود، اما نباید حذف شود.

 

کاهش مصرف نمک در غذاها باعث کاهش بسیاری از بیماری ها می گردد. از

 

جمله کاهش: کلسترول، فشار خون، اندازه قلب و وزن. همچنین نمک کم در

 

 غذا باعث کاهش استفاده از دارو درمانی می گردد.

 

برای کاهش وزن با برنج، فعالیت بدنی و ورزش را فراموش نکنید.

 

بیایید به همگان آموزش دهیم که برای کاهش وزن نباید برنج را کنار گذاشت.

 

همه نعمات خدا برای سلامتی مفید است، اما باید به اندازه و کم مصرف

 

 شوند.




طبقه بندی: خواص غلات و حبوبات،
برچسب ها: www.mihansalamat.com، خواص برنج، فواید برنج، خواص پلو، کلسترول، کالی برنج، چربی اشباع، فواید مصرف برنج، نشانه های بیماری قلبی، سوء تغذیه، کلسترول بالا، فشار خون، خانم های یائسه، دانه های سبوس دار، برنج قهوه ای، خواص برنج قهوه ای، انسولین، دانه برنج، بری بری، کمبود برنج، بیماری بری بری، ویتامین B1، تیامین، علائم بیماری بری بری، ضعف، ادم، خستگی، کاهش اشتها، سبوس برنج، آجیل، نخود فرنگی، لوبیا، نان، جوانه گندم، پرتقال، غلات، شاخص گلیسمی، برنج، نان گندم، افزایش اشتها،
[ چهارشنبه 5 خرداد 1389 ] [ 00:25 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات