سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>

 

ویتامین P چیست؟

 

 

www.mihansalamat.com

 


بیوفلاونوئیدها واقعا در گروه ویتامین ها قرار نمی گیرند اما بعضی مواقع با نام

 

‎ویتامین P خوانده می شوند. بیوفلاونوئیدها برای جذب ویتامین C لازم هستند

 

 و این دو باید با هم دریافت شوند.

 

www.mihansalamat.com

 

 

لغت بیوفلاونوئید به ترکیبات بسیاری اشاره دارد و شامل هسپرین،

 

 هسپریدین، اریودیکتیول، کوئرستین، کوئرسترین، روتین و... می شود.

 

بدن انسان قادر به تولید بیوفلاونوئیدها نیست پس باید از طریق رژیم غذایی

 

 تأمین شوند.

 


عملکرد و فواید ویتامین P:

 


* حفاظت و نگهداری از رگ ها و مویرگ های خونی

 

* ممانعت از تشکیل پلاک های مربوط به تصلب شرائین

 

* پیوند دهنده ی بافت های بدن

 

* کاهش سطح کلسترول

 

* تقویت کننده ی دیواره مویرگ ها

 

* ضد انعقاد مویرگی

 

* حفاظت کننده از ویتامین C

 

دریافت روزانه ی ویتامین C و بیوفلاونوئیدها ممکن است حساسیت شما را

 

 در برابر سرماخوردگی کاهش دهد.

 

مقدار توصیه شده ی ویتامین  P 

 


میزان مشخصی برای دریافت ویتامین P تعیین نشده است اما برای مکمل ها

 

یک دوز mg 500 توصیه می شود.

 


نشانه های کمبود ویتامین P

 

* کوفتگی  و کبود شدگی

 

www.mihansalamat.com

* واریس سیاهرگی


 

چه زمانی میزان بیشتری ویتامین  P لازم است؟

 

اگر شما دچار استرس هستید یا داروهایی مثل آسپرین، داروهای ضدالتهابی

 

 غیر استروئیدی، قرص های ضد بارداری، داروهای ادرارآور و یا استروژن

 

 مصرف می کنید لازم است میزان دریافتی بیوفلاونوئیدها (ویتامین P) را

 

افزایش دهید.

 


بهترین منابع ویتامین P

 

 

www.mihansalamat.com

 


زردآلو، گیلاس، فلفل قرمز، گریپ فروت، لیموترش، میوه ها و سبزی های

 

تازه به ویژه مرکبات، فلفل سبز، انگور، توت فرنگی، کشمش سیاه و آلو از

 

 منابع خوب آن هستند.

 

 


چگونه ویتامین را مصرف کنیم؟

 


بهترین روش مصرف به دلیل جذب سریع و زیست دسترسی بالا، شکل مایع

 

آن است.

 

وقتی از مکمل استفاده می کنید همیشه به عنوان انتخاب اول مکمل مایع

 

 (شربت) را انتخاب کنید.

 

مکمل ها به صورت  قرص هم در دسترس هستند.

 


نشانه های مصرف بیش از حد

 


اسهال

 

 

روش نگهداری:

 


حرارت و رطوبت به ویتامین P آسیب می زنند. نگهداری در یخچال توصیه

 

می شود.

 


 




طبقه بندی: دانستنیهای پزشکی،
برچسب ها: ویتامین P، اسهال، ویتامین P چیست؟، ویتامین ها، ویتامین C، بیوفلاونوئیدها، هسپریدین، اریودیکتیول، کوئرستین، کوئرسترین، روتین، رژیم غذایی، مویرگ های خونی، کاهش سطح کلسترول، ضد انعقاد مویرگی، سرماخوردگی، کمبود ویتامین P، نشانه های کمبود ویتامین P، کوفتگی و کبود شدگی، واریس سیاهرگی، آسپرین، داروهای ضدالتهابی، قرص های ضد بارداری، داروهای ادرارآور، زردآلو، گیلاس، فلفل قرمز، گریپ فروت، لیموترش، میوه ها، مرکبات، فلفل سبز، انگور، توت فرنگی، کشمش سیاه، www.mihansalamat.com، ویتامین، ویتامین پ، خواص ویتامین، خواص ویتامین پ، فواید ویتامین پ،
[ یکشنبه 2 خرداد 1389 ] [ 00:12 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات