سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>

                                                             و مادر ....

                                                                     

 

 

                      غذاهائی که مو را سیاه می کنند

 

 

www.mihansalamat.com

 

 

اگر شما هم با خواندن این تیتر دچار تعجب شده اید ،پیشنهاد می کنیم این

 

مطلب را بخوانید تا از این غذاها اطلاع پیدا کنید.

 

آیا می دانید سرعت سفید شدن مو در سیگاری ها،چهار برابر افراد غیر

 

 سیگاری است؟


 

 

تجربیات نشان می دهد کمبود فلزاتی همچون منگنز ، روی ، تیتانیوم ، آهن و

 

مس از عوامل اصلی در سفید شدن وشکنندگی موهابه حساب می آیند.

 

طبق نظر متخصصان تغذیه ، افراد که دچار سفیدی مو هستند باید میوه هائی

 

 همچون سیب،گلابی،هلو و همۀ میوه هائی که سرشار از فلزات گوناگون

 

خصوصا فلز منگنز هستند و نیز مصرف سبزیجاتی همچون سیر ، پیاز ،

 

موسیر و تره که دارای منگنز هستند را در برنامۀ غذائی خود بگنجانند.

 


مصرف مواد غذائی حاوی مس و منگنز در جلوگیری از سفیدی مو بسیار مؤثر

 

است.

 

یافته های موجود نشان می دهد در میان داروهای گیاهی ، جوشاندۀ

 

سبوس گندم ، مصرف سنبل الطیب،خوردن روزانه ۱ قاشق مربا خوری از

 

مخلوط پودر سبوس برنج و شکر یا نبات سائیده شده و قرار دادن نان جو در

 

 دستور رژیم غذائی نیز در حفظ رنگ مو و کاهش موهای سفید مؤثر است.


 
مس نیز از جمله عناصری است که می تواند بر پوست و مو تاثیر بگذارد و

 

حتی از سفید شدن مو هم جلوگیری می کند.

 

خوراکی هائی همچون نخودفرنگی ،قارچ ، آجیل ، لوبیا ،عدس ، گوجه فرنگی

 

 ، موز ، آلو ، سویا و سیب زمینی از جمله غذاهائی هستند که مقدار قابل

 

 توجهی مس را در خود جای داده اند.


 
 
فقط پیری مو را سفید نمی کند    

 


کمبود ویتامین B12،بیماری تیروئید،سیگار کشیدن(سرعت سفید شدن مو در

 

 سیگاری ها،چهار برابر افراد غیر سیگاری است)،کم خونی،رژیم های سخت

 

 و طولانی مدت،عوامل ارثی،بیماری ها و افزایش گلبولهای سفید خون نیز

 

باعث سفیدی زود هنگام و بیش از حد موها می شود.




طبقه بندی: انواع خوردنی های مفید، پوست و مو،
برچسب ها: غذاهائی که مو را سیاه می کنند، منگنز، روی، تیتانیوم، آهن، سیب، گلابی، هلو، سیر، پیاز، مدت، عوامل ارثی، بیماری ها، گلبولهای سفید خون، افزایش گلبولهای سفید خون، کمبود ویتامین B12، بیماری تیروئید، سیگار کشیدن، سرعت سفید شدن مو، سفید شدن مو، علل سفیدی مو، سفید شدن موی سر، موز، آلو، سویا، سیب زمینی، نخودفرنگی، قارچ، آجیل، لوبیا، عدس، گوجه فرنگی، رنگ مو، کاهش موهای سفید، سبوس برنج، سنبل الطیب، داروهای گیاهی، جوشاندۀ، سبزیجات، خواص هلو، www.mihansalamat.com،
[ جمعه 14 خرداد 1389 ] [ 00:15 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات