سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>

 

تمشک

 

www.mihansalamat.com

 

بوته تمشك در مناطق گرم و مرطوب، در جنگلها و صحراها می روید و گاهی

 

 آن را می كارند. نامهای دیگر تمشك، توت وحشی و 3 گلی است. ساقه

 

های تمشك نرم و به رنگ قرمز و دارای خارهای دراز است.

 

 

 

تمشك میوه ای شبیه توت فرنگی و شاه توت است و به رنگ زرد یا سرخ

 

 مایل به سیاه یافت می شود.  تمشك ترش مزه بوده و به صورت خام یا پخته،

 

 شربت، كمپوت و ... خورده می شود.برگهای آن متفاوت و بیضی شكل و

 

 اطراف آن كنگره كنگره و به شكل دندانه های اره ای است. گلهای تمشك

 

 به رنگهای سفید، صورتی یا به صورت خوشه در ماههای مرداد پدیدار

 

 می شود و تا مهر دوام می آورد. قسمتهای مورد استفاده بوته تمشك

 

 عبارتند از : میوه ، برگ، تخم ، دانه و گل .

 

 

خواص تمشک

 

 

www.mihansalamat.com

 

تمشك خون را تصفیه می كند و برای كسانی كه به روماتیسم مبتلا هستند،

 

 بسیار مفید است.

 

 


تمشك یبوست مزاج را معالجه می كند.

 


تمشك برای تسكین درد سودمند است، زیرا تمشك دارای اسید سالسیلیك

 

 می باشد.

 


تمشك خون را قلیائی می كند و قند آن برای مبتلایان به مرض قند مفید

 

 است.

 


شربت تمشك برای بیماران مبتلا به سرخك و مخملك تجویز شده است.

 


تخم و دانه ای كه درتمشك وجود دارد، اغلب با دندان نیز خرد نمی شود، ولی

 

 وقتی خورده شود درمعالجه ی یبوست و خشكی مزاج به طور طبیعی

 

 بسیارمؤثر است و سبب می شود كه یبوست به كلی رفع گردد.

 


شربت تمشك، مخلوط با آب برای رفع تب تجویز شده است.

 


 خوردن تمشك برای مبتلایان به مرض قند( دیابت)، تبهای صفراوی، التهاب

 

مجاری ادرار، گلو درد( آنژین ) مفید است.

 


 تمشك دارای خاصیت ضد عفونی كننده است.

 


 برای اوره و فشار خون مفید است.

 


برای معالجه كك و مك، ابتدا صورت را خوب بشوئید و سپس ورقه نازكی از

 

 تمشك به مدت یك ساعت روی صورت بمالید. این كار را چند بار تكرار كنید تا

 

 كك و مك صورت از بین برود.

 


برگ تازه تمشك را اگر بپزند و روی محل بیماریهای پوستی قرار دهند، بیماری

 

 را التیام می دهد.

 


گوشت پردانه تمشك، دارای خواص توت فرنگی است و ترشی خون را از بین

 

 میبرد.

 

 تمشك،عرق آور است؛ لذا بهترین زهكش سوراخهای  پوست است.

 


جوشانده گل یا برگ تمشك در استعمال خارجی برای درمان زخمهای دهان،

 

 ورم لثه، درد گلو و ورم لوزه ها بكار می رود و بیمار با غرغره كردن این

 

 جوشانده دهان را می شوید.

 


 جوشانده برگ تمشك اسهال و ورم روده را معالجه می كند، بدین منظور باید

 

 40 تا 50 گرم برگ خشك تمشك را در یك لیتر آب سرد بخیسانید و به مدت

 

 10 دقیقه آن را جوشانده و سپس بگذارید 10 دقیقه دم بكشد. پس از صاف

 

 كردن، روزی سه بار، هر بار یك فنجان آن را بین غذاهای اصلی بنوشید.

 

 


 




طبقه بندی: خواص میوه ها،
برچسب ها: www.mihansalamat.com، میوه، برگ، تخم، دانه، خواص تمشک، جوشانده برگ تمشك، اسهال، ورم روده، جوشانده، ورم لثه، درد گلو، درمان زخمهای دهان، تمشك، عرق آور، گوشت پردانه تمشك، بیماریهای پوستی، كك و مك، اوره، فشار خون، خاصیت ضد عفونی كننده، مجاری ادرار، گلو درد، مبتلایان به مرض قند، دیابت، تبهای صفراوی، التهاب، تب، بوته تمشک، فواید تمشک، میوه ها،
[ دوشنبه 24 خرداد 1389 ] [ 01:44 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic