سایت تخصصی گیاهان دارویی.بزرگترین مرجع گیاهان دارویی. درمان ساده بیماریها با گیاهان دارویی.خواص میوه ها.خواص سبزی ها .داروهای گیاهی.اطلاعات دارویی.درمان لاغری.درمان چاقی.بیماریهای شایع.اخبار سلامت.اخبار پزشکی.تریاژ.
تندرستی را در طبیعت جستجو کنید 
قالب وبلاگ
نویسندگان
ابر برچسب ها
<>

 

نقش چای در پیشگیری و درمان انواع بیماریها

 

 

 

چای و پلی فنل های موجود در آن نقش بازدارنده علیه بسیاری از کارسینوژنها ( سرطانها )

 

 دارد از جمله سرطانهای پوست ، ریه ، مری ، معده ، کبد ، روده و لوزالمعده و غدد .

 


چای همچنین باعث از بین بردن سموم ایجاد شده در حین پخت غذا ، کاهش اثرات سوء

 

مصرف بعضی داروها و کشیدن سیگار در بدن ، کاهش انباشتگی آهن در بدن بیماران مبتلا به

 

 

 هموکروماتوزیس، جلوگیری از ابتلا به بسیاری از انواع بیماریهای التهابی و عفونی ، جلوگیری

 

 از شکسته شدن DNA و تولید پراکسیدها در بدن و جلوگیری از فساد دندانها می شود . چای

 

 به علت وجود فلاونوئیدها باعث جلوگیری از اکسیداسیون چربی و در نتیجه ممانعت از تصلب

 

 شرائین بدن ونیز به تعویق انداختن پیری زودرس می شود .

 

طرز دم کردن چای :

 

 

 

 


قبل از دم کردن چای ، هنگامی که آن را در قوری می ریزید ، با کمی آب جوش بشویید ( بیشتر

 

 به علت شستن تانن چای ) ، سپس به مقدار کافی آب جوشیده در آن بریزید و آن را مدت ۶-۵

 

دقیقه دم کنید . قوری چای باید چینی و از نوع لعاب مرغوب و بدون سرب باشد . بعد از دم

 

کشیدن چای بهتر است برگهای چای را از آن جدا کرده در این صورت دم کرده مطبوعی به دست

 

 خواهد آمد که میزان تانن آن کم است .

 

 

چند پیام بهداشتی :

 

                
۱-  از دم کردن چای در قوری استیل اکیداً خودداری شود ، زیرا چای به خاطر مقدار قابل توجهی

 

 تانن با آهن قوری استیل رسوب می دهد .

 


۲ - برگ چای اگر در جای مرطوب نگهداری شود ، ممکن است دچار کپک زدگی شود که گاهی

 

 مصرف این نوع چای ممکن است خطراتی در بر داشته باشد .

 


۳ - زیاد خوردن چای خطر ناراحتی های گوارشی از جمله مبتلا شدن به زخم معده و اثنی

 

 عشر را در افراد مستعد بیشتر می کند .

 


۴ - در مناطقی که میزان فلوئور در مواد غذایی نایاب است می توان کمبود آن را با خوردن چای

 

 جبران کرد .

 


۵ - هرگز نباید چای را در حالت داغ مصرف نمود به علت آنکه تانن چای در حرارت بالا اثر بدی

 

 روی مخاط از جمله مخاط مری می گذارد .

 

تقلب در چای :

 


گاهی چای مصرف شده را دوباره مالش و خشک می کنند و بعد از رنگ کردن با چای سالم

 

مخلوط کرده و می فروشد . با روش های آزمایشگاهی انواع چای تقلبی را میتوان تشخیص داد

 

اما یک روش ساده این است که برگهای چای را در لیوانی از آب سرد ریخته ، اگر به سرعت

 

رنگی از آن به صورت رشته های جدا شده مشخص شود چای را رنگ کرده اند .

 

استانداردهای بسته بندی چای :

 


استانداردهای بسته بندی چای بدین صورت است که چای باید در بسته بندیهایی نگهداری

 

 شود که از گرفتن عطر و طعم از بیرون و از دست دادن عطر خود چای به بیرون جلوگیری کند .

 

استاندارد دیگر در زمینه میزان آلودگی های چای است که باید انواع کپک و مخمر آن صفر و انواع

 

 فلزات سنگین مثل سرب و آرسنیک هر کدام کمتر از 1PPM و بدون هر گونه رنگ و اسانس

 

باشد .

 




طبقه بندی: انواع نوشیدنی های مفید، دانستنیهای پزشکی،
برچسب ها: آرسنیک، سرب، انواع کپک، روش های آزمایشگاهی، ناراحتی های گوارشی، زخم معده، دم کردن چای، پیام بهداشتی، تانن، آب جوشیده، قوری، طرز دم کردن چای، فلاونوئیده، هموکروماتوزیس، پخت غذا، کاهش اثرات سوء، انواع بیماریهای التهابی، سیگار در بدن، کاهش انباشتگی آهن، سرطانهای پوست، ریه، مری، معده، کبد، روده، لوزالمعده، کارسینوژنها، نقش چای در پیشگیری و درمان انواع بیماریها،
[ چهارشنبه 6 مرداد 1389 ] [ 22:04 ] [ حمید بابوسن ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
موضوعات
لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic